Rólam

Pálos Csilla - Bemutatkozás

Pálos Csilla

25 év jogtanácsosi ill. ügyvédi munka után döntöttem úgy, hogy pályát módosítok. Hosszú évekig nem találtam megoldást a gyermekeim születése után kezdődő krónikus lumbágómra.

Miután megismerkedtem az Alexander technikával, hetek alatt elmúlt a derék- ill. hátfájásom. Megtapasztaltam, hogy a fájdalmam oka nem a korom vagy betegség, hanem a rossz testhasználat volt. Az Alexander technika emellett rengeteg új színt, izgalmas felfedezést és örömöt hozott az életembe.

3 év tanulás, ezen belül 1600 óra gyakorlat után 2005-ben szereztem nemzetközi diplomát az ATI (Alexander Technique International) szervezetnél.

A budapesti iskola elvégzése után az alábbi iskolákban tanultam:

  • Constructive Teaching Centre - London
  • Centre of the Alexander Technique - London
  • Schmuel Nelken- Jeruzsálem
  • Shaike Hermelin - Tel-Aviv"

2004 és 2006 között elvégeztem a Károly Egyetem Mentálhigiéné szakát. Az ott tanultak jól kiegészítik a munkámat. Nagy hasznát veszem az elvégzett önismereti tréningeknek is: pszichodráma, művészetterápia, különböző mozgásterápiák.

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát a böngésződben. További információk itt találhatók: Adatkezelési tájékoztató

Bővebben Elfogadom